Team

Wie zijn wij?

Willem

Ik ben Willem Karman, trotse papa van Puck, Feis & Pelle. Samen met mijn lieve vriendin Imke wonen wij in Venray. Sinds 2012 ben ik werkzaam in de zorg sector, de laatste jaren als ZZP’er waarbij ik verschillende ervaringen heb opgedaan binnen zorginstellingen. Mijn eerste stage plek tijdens mijn opleiding was bij De Lindehof, een plek die altijd mijn aandacht en interesse heeft gehouden. Onze droom is altijd geweest een eigen ‘’Lindehof’’ te mogen hebben en mijn liefde en passie in dit mooie werk te kunnen voortzetten. Hoe ontzettend bijzonder is het dan dat ik de kans heb gekregen de Lindehof te mogen overnemen van Frans en Annemie.

Huub

Ik woon in Venray en ben geschoold als coach. Ik heb jaren ervaring met het begeleiden van mensen. Cliënten zijn voor mij mensen met een bepaalde beperking, zoals we allemaal onze beperkingen hebben, die net als wijzelf ook graag serieus genomen willen worden. Voor mij is het belangrijk dat de cliënten zich thuis voelen en een thuis gevoel ervaren. Vanuit die "stabiele" situatie probeer ik de cliënten te stimuleren om hun grens een beetje op te rekken, ondernemend te zijn, rekening houdend met hun belevingswereld, interesses, mogelijkheden en beperkingen. Samen met de cliënt ben ik dan ook trots en blij als dat lukt. Daarnaast heb ik altijd een luisterend oor als iemand met mij iets wil bepraten. Het mooie van het werken bij de Lindehof is dat de creativiteit de ruimte krijgt. Zolang het in het belang is van de cliënten mogen alle werkvormen en begeleidingsvormen toegepast worden. Daardoor groeien we samen en wordt het nooit saai.

dianne

Dianne

Ik ben Dianne Hendrickx en werkzaam bij de Lindehof sinds 2014. Een creatieve invulling van dagbesteding is aan mij besteed. Ik vind het prachtig om te zien als cliënten het naar hun zin hebben op de Lindehof en zich op hun gemak voelen. Ik probeer dit in te vullen door hun een zinvolle dagbesteding aan te bieden waar zij zich goed bij voelen, door naar hen te luisteren, samen zoeken naar oplossingen voor dagelijkse problemen waar zij tegenaan lopen, te begeleiden en ondersteunen waar dat nodig is. Het kijken naar de mogelijkheden vind ik hierbij erg belangrijk. Tijdens het organiseren van activiteiten probeer ik zoveel mogelijk bij de interesse van de cliënt aan te sluiten. Maar ik probeer de cliënten ook nieuwe dingen te leren binnen hun kunnen en waar zij zich veilig bij voelen, zodat ze groeien in hun zelfverzekerdheid en zelfredzaamheid. In mijn vrije tijd houd ik ervan om creatief bezig te zijn in de vorm van schilderen en tekenen. Verder ben ik veel bezig met sporten en bewegen; zoals fietsen, wandelen en fitness. Samen met de cliënten een dagprogramma maken, een wandeling door het bos of een creatieve middag invullen zijn dus ook dingen die helemaal in mijn straatje passen.

Bart

Hallo ik ben Bart Goumans. Woonachtig in Venray met vrouw en kind. Ik ben opgeleid als sport en bewegingsbegeleider, bewegingsagoog en persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg. Sinds maart 2024 ben ik werkzaam bij de Lindehof. Voorheen heb ik met veel plezier gewerkt in de woonbegeleiding en als pgb'er in de zorg. Ik ben een echte teamspeler. Samen je doelen bereiken, samen kijken naar de dingen die mogelijk zijn. Empathisch, rust en een luisterend oor zijn enkele woorden die bij mij passen. In mijn vrije tijd padel ik graag en heb ik al jarenlang een seizoenkaart bij PSV. Daarnaast ben ik een echt familie mens en doe ik graag leuke activiteiten met vrienden.